Pokritost/Dostopnost

Ponudnik internetnih storitev Idalgo Telekom
Brezžični internet v oddaljenih krajih Slovenije.


Ponujamo najboljše rešitve za podeželje: kakovost optike z nizkimi stroški vzdrževanja.

Naš visokohitrostni internet je že na voljo v regijah Goriška, Savinjska, Pomurska, Zasavska, Posavska, Koroška, Podravska, Notranjska,Gorenjska, Dolenjska, LJ-okolica, a se kljub temu trudimo širiti naše omrežje. Tudi če živite v zelo odročnem kraju, nam lahko pošljete neobvezujoče povpraševanje. Tudi za vas bomo našli rešitev!

Vedno se lahko zanesete na nas. Hitro se odzovemo na vsa vaša vprašanja, saj sami odgovarjamo za storitve, ki jih ponujamo. Nismo odvisni od podizvajalcev ali posrednikov. Cena naročniškega paketa za brezžični internet se za zasebne uporabnike začne pri 39.99 €, za poslovne uporabnike pa pri 39.99 €. Jamčimo tako za hitrost kot za dobro izvedbo storitev. Imamo najnižje cene na trgu brezžičnega interneta v Sloveniji. V Idalgo Telekomu vedno najdemo rešitev, da pripeljemo hiter internet tudi v bolj oddaljene kraje Slovenije. Še posebej nas zanimajo najbolj odročna območja, nad katerimi so ostali ponudki internetnih storitev že obupali. Mi vam lahko zagotovimo stabilno in hitro povezavo ne glede na naravne ovire. Idalgo Telekom pa ni prisoten samo v odročnih krajih – številne stranke se odločajo za nas, ker ponujamo kakovostne storitve po najnižjih cenah. Izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite povpraševanje:


Zakaj izbrati Idalgo Telekom?

  • Neomejen prenost podatkov in hiter internet tudi v oddaljenih krajih Slovenije.
  • Več kot 10.000 zadovoljnih strank, ki živijo v oddaljenih krajih po vsej Evropi. Na tem področju imamo bogate izkušnje.
  • Idalgo Telekom ponuja visoko kakovost in udobne storitve. Ne potrebujete optičnega kabla – pri nas dobite isto kakovost brez drage naročnine in stroškov priklopa.
  • Stabilen in hiter internet v oddaljenih krajih Slovenije – hitrost povezave ni odvisna od števila uporabnikov na vašem območju.
  • Naša tehnologija ni občutljiva na zunanje dejavnike, kot so dež, veter ali led na anteni. Vprašajte svoje prijatelje, ki so že naše stranke, kako so zadovoljni s storitvami Idalgo Telekoma. Lahko pa se prepričate kar sami.
  • Uporabljamo najnovejše enkripcijske tehnologije, zato je vaše omrežje popolnoma varno pred zunanjimi napadi in zlorabami.


  • Prepričajte se sami!
    Če z našimi storitvami ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar.